DAA - Opasok Ratchet Belt, Black, Art.: 10387

Kód: 82402-10 82402-90 82402-95 82402-15 Zvoľte variant
Novinka
Značka: DAA
€80 / ks
Ihneď k odberu Ihneď k odberu Ihneď k odberu Ihneď k odberu Zvoľte variant
Dĺžka
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Opasok DAA Ratchet Belt je vývojom opasku DAA Premium Belt. Obsahuje rovnakú extrémnu tuhosť, vďaka ktorej sa opasky DAA Premium stali zlatým štandardom v súťažiach IPSC/USPSA na celom svete.

Pracka s račňou ponúkanej na opaskovom systéme DAA Lynx spolu s mnohými požiadavkami zákazníkov „ponúknuť jednodielny opasok s račňou“ nás motivovali k vývoju tohto nového opasku a k nemu prislúchajúceho na mieru navrhnutého vnútorného opasku.

Vonkajší opasok opasku DAA Ratchet Belt je kratší, navrhnutý tak, aby sa neprekrýval ako tradičný opasok so suchým zipsom. Namiesto toho sú oba konce opasku stiahnuté k sebe a pevne držia okolo pása pomocou západky a gumovej spony Stap. To strelcovi umožňuje veľmi rýchlo a jednoducho upraviť napnutie opasku, utiahnuť ho pri streľbe a uvoľniť o pár cvaknutí na zlepšenie pohodlia medzi jednotlivými fázami.

Táto nová konštrukcia mení spôsob, akým funguje nastavenie veľkosti tohto opasku:

Veľkosť uvedená na opasku je skutočná dĺžka časti opasku od konca ku koncu - bez predĺženého račňového úchytu, ktorý pridáva až 10 cm dĺžky. Na výber správnej veľkosti sa pozrite do tabuľky nižšie.

 

Ratchet Belt - vnútorný opasok

Vnútorný opasok, ktorý je súčasťou opasku DAA Ratchet Belt, je na mieru vyrobený vnútorný opasok DAA Ratchet Belt, ktorý obsahuje inovatívnu mäkkú časť, navrhnutú na umiestnenie pod oblasť spony Ratchet. Táto mäkká časť vnútorného opasku sa pri uťahovaní západky skladá sama do seba bez toho, aby vznikol nepríjemný záhyb vnútorného opasku alebo tlakový bod na tele. Jednoducho umiestnite túto mäkkú časť na miesto, kde viete, že sa bude nachádzať vaša západka, a užívajte si zvýšené pohodlie a výkon.

Vnútorný pás DAA Ratchet Belt je na oboch koncoch špicatý, čo uľahčuje prevlečenie cez pútka nohavíc v oboch smeroch, aby sa čo najlepšie umiestnila skladacia časť.

Ak sa dodáva s kompletným opaskom Ratchet Belt, logo DAA na vnútornom opasku sa zhoduje s farbami vonkajšieho opasku: Čierne/strieborné opasky majú strieborné logo na popruhu, modré opasky majú modré logo na popruhu, červené opasky majú červené logo na popruhu.

Tento nový vnútorný opasok Ratchet je k dispozícii a predáva sa aj samostatne - odporúča sa pre tých, ktorí používajú opasok Lynx s prackou Ratchet.

DAA Ratchet Belt obsahuje:

Pevný vonkajší opasok vo vybranej farbe, s namontovanou západkovou sponou a remienkom
Vnútorný opasok DAA Ratchet vo vhodnej veľkosti
Predná doska DAA s račňou, v čiernej farbe. Ďalšie farebné predné dosky si môžete zakúpiť tu.

Upozornenie:

Tento opasok je 1,5“ a je hrubší ako väčšina streleckých opaskov IPSC na trhu. Perfektne sa hodí pre všetky zariadenia DAA Gear, ale môže byť tesný pre puzdrá a puzdrá niektorých iných značiek. Ak potrebujete nasunúť výstroj z konca opasku, bude potrebné odstrániť pracku alebo remienok.
Veľkosť uvedená na opasku je skutočná dĺžka v centimetroch od konca po koniec BEZ západkovej pracky/popruhu. Systém Ratchet pridáva 1-10 cm. pre výber správnej veľkosti si pozrite tabuľku nižšie

 

DAA Ratchet Belt tabuľka veľkostí:

Váš nameraný pás (na vnútornom opasku) Vyberte opasok
   
72-77 cm 70
77-82 cm 75
82-87 cm 80
87-92 cm 85
92-97 cm 90
97-102 cm
95
102-107 cm 100
107-112 cm 105
112-117 cm 110
117-122 cm 115
122-127 cm 120
127-132 cm 125

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: