Walther PDP F-Series 3,5", kal.: 9x19mm, 15r., OR, Black Art.: 2842670

Kód: 318380
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€849 / ks
Ihneď k odberu

Detailné informácie

Podrobný popis

Walther PDP F - series

 

Označenie F-Series (Female) pištolí Walther PDP napovedá, že sa jedná o zbraň prispôsobenú špeciálne pre ženy. Pištoľ si zachováva všetky prednosti rady PDP má vylepšenú ergonómiu a jednoduchšie ovládanie zbrane.

 

Rukoväť má zmenšený obvod a upravený sklon čo poskytuje lepšie ovládanie, tlmenie spätného rázu a lepší dosah spúšte pre strelcov s menšími rukami.

 

Vylepšená ergonómia, zmenšený obvod a upravený sklon rukoväte poskytuje lepšie ovládanie, tlmenie čo vedie k dokonalému umiestneniu ruky na dosiahnutie vysokého úchopu na uľahčenie spätného rázu a lepší dosah spúšte pre strelcov s menšími rukami.

Textúra rukoväte, Performance Duty Texture, zaisťuje komfortný úchop, vynikajúcu priľnavosť, a perfektné ovládanie zbrane za akýchkoľvek podmienok.

 

Spúšť bola presunutá na miesto ktoré umožňuje strelcovi nájsť ideálne umiestnenie prstu na spúšti, čo zvyšuje presnosť a celkovú ovládateľnosť pri streľbe.

 

Všetky modely rady PDP sú vybavené spúšťovým mechanizmom Performance Duty Trigger, ktorý umožňuje vysoko presnú streľbu.

 

Spúšťový mechanizmus rady F-series má vylepšený , skrátený chod spúšte s krátkym resetom čo zaručí ideálne chovanie spúšte pri opakovaných výstreloch.

 

Vďaka výrazným drážkam Superterrain Serrations v kombinácii s novým dvojdielnym úderníkom, ktorý znižuje silu potrebnú pri obtiahnutí záveru zvládne ovládanie záveru s minimálnym úsilím takmer každý.

 

 

Technické parametre:

 

Model PDP F-Series
Kaliber 9x19mm
Kapacita zásobníka 15 nábojov
Dĺžka hlavne 3,5“
Celková dĺžka 184mm
Výška 136mm
Šírka 34mm
Zámerná dĺžka 163mm
Odpor spúšte 2,5kg
Reset 6mm
Mieridlá biele body
Hmotnosť 680g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: