Walther PDP Full Size Pro SD 5,1", 9x19mm, 18r., OR Black, 2851725

Kód: 318378
Produkt je nepredajný na diaľku
Značka: Walther
€1 149 / ks
Ihneď k odberu

Walther PDP Full Size 5,1" kaliber 9x19mm, OR, Black. Iba osobný odber v predajni po predložení Zbrojného preukazu, Občianskeho preukazu a Nákupného povolenia. Nezasielame.

Detailné informácie

Podrobný popis

Séria Walther PDP ponúka 5 veľkostne odlišných modelov, s hlavným delením medzi verzie „Compact“ a „Full Size“, ktoré sa ďalej líšia predovšetkým výškou rámu pištole.

 

Všetky modely PDP sú vybavené spúšťovým mechanizmom Performance Duty, ktorý je vynikajúci pre presnú streľbu, s jasne čitateľným plynule narastajúcim odporom spúšte až po daný bod spustenia pri 25 N. Spúšťový mechanizmus je naviac doplnený o krátky a jasný reset, ktorý zaručí ideálne chovanie spúšte pri rýchlom opakovaní výstrelu. Táto spúšť je hodnotená ako najlepšia vo svojej kategórii zbraní so špičkovou užívateľskou bezpečnosťou.

Nadštandardná spoľahlivosť a presnosť pištolí PDP je potom zaručená ich odstupňovanou komoru. Ta naviac sľubuje menšie znečistenie aj pri vyššom počte výstrelov a to predovšetkým vďaka lepšiemu tesneniu nábojnice, čím sa znižuje prienik plynov a nečistôt späť do zbrane. Odstupňovaná komora naviac zaisťuje aj zvýšenie počiatočnej rýchlosti strely.

 

Ďalšími kľúčovými znakmi pištolí rady PDP sú ich ergonómia a modularita. Malé rozšírenie spodnej hrany rukoväte zaisťuje výraznejšiu oporu pre malíček srieľajúcej ruky. Výsledkom je potom zníženie, ktorý vznikne vplyvom spätného rázu pri výstrele. Z kategórie modularity pak dominuje predovšetkým zabudovaná, nízko profilová montáž na mikro kolimátor (Red Dot), montážna lišta typu Picatinny, možnosť nastavenia orientácie vypúšťača zásobníka a možnosť výmeny chrbta rukoväte rôznych veľkostí - S / M / L.

 

Továrenské mieridlá ponúkajú výbornú čitateľnosť. Ich veľmi nízky profil spolu so zvýraznením pomocou troch bodov znateľne uľahčuje intuitívne navedenie mieridiel na cieľ. Tieto mieridlá naviac ponúkajú nadštandardnú flexibilitu. Cieľnik je plne nastaviteľné ako výškovo, tak aj stranovo.

 

Funkcia Co-Witness zaručuje usporiadanie, v ktorom štandardné mechanické mieridlá v kombinácii s pripevneným mikro kolimátorom nijak neobmedzujú zorné pole samotného kolimátora. Zbraň je možné rovnako plnohodnotne používať len s pevnými mieridlami.

 

Úchopové plochy pištolí sú vybavené textúrou tvorenou miniatúrnymi, na koso postavenými štvorhranmi. Rukoväti tak zaisťujú vynikajúcu priľnavosť a nekĺzavosť za akýchkoľvek podmienok. Samozrejmosťou sú potom výrazné hmatníky v miestach prirodzeného úchopu, zaisťujúci perfektné ovládanie zbrane v akých koľvek podmienkach.

 

  • 5,1" hlaveň so závitom (1/2" x 28 UNEF) pre inštaláciu tlmiča hluku výstrelu
  • športová spúšť Walther Dynamic Performance Trigger
  • rozšírenie zásobníkovej šachty Magwell
  • 3x zásobník a ALU bodkou

 

Technické parametre:

Model PDP Full Size Pro SD
Kaliber 9x19mm
Kapacita zásobníka 18 nábojov
Dĺžka hlavne 129,5mm
Celková dĺžka 218mm
Šírka 34mm
Zámerná dĺžka 175mm
Hmotnosť 780g
Odpor spúšte 2,5kg
Mieridlá nastaviteľný cieľnik
Spúšťový mechanizmus Dynamic Performance Trigger

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: